Dakinspectie in Tilburg

Heeft uw dak onderhoud nodig? Als u al tijden niet naar de staat van uw dak heeft omgekeken is de kans groot dat het antwoord ‘ja’ luidt. Om het zeker te weten, kunt u dakinspectie laten uitvoeren. In de regio Tilburg kunt u hiervoor de dakdekker in Tilburg van All-in Dakonderhoud B.V. inschakelen. Onze vakmannen kijken dan zeer precies naar alle onderdelen van uw dak.

Dakinspectie: wat houdt dat in?

Als u ons inschakelt voor dakinspectie komen we bij u langs om uw gehele dak nauwkeurig na te kijken. We kijken naar de staat van de gehele dakbedekking. Daarnaast controleren we zaken die afhangen van het type dak dat u heeft. Bij hellende daken bestuderen we bijvoorbeeld de staat van de nokvorst. Als u een dakkapel heeft kijken we daar uiteraard ook naar.

Als het nodig is kunnen we na de dakinspectie vervolgens meteen dakonderhoud uitvoeren. We kunnen dan kleine mankementen onmiddellijk repareren. Constateren we grotere problemen? Dan maken we een afspraak om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Met een regelmatige dakinspectie kunt u grote problemen voorkomen en zo veel overlast en geld besparen. Wilt u dit ook, of wenst u eerst meer informatie? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst met inspectie en dakonderhoud in Tilburg en omstreken!