Dakrenovatie in Tilburg

Soms is een dak dermate beschadigd dat reparatie niet voldoende uitkomst biedt. Het complete dak vervangen, inclusief de onderliggende structuur, is in zo’n geval echter niet altijd nodig. Dakrenovatie kan vaak uitkomst bieden. Een dak wordt dan ingrijpend gerenoveerd. Soms wordt er zelfs nieuwe dakbedekking geplaatst, maar de onderliggende structuur blijft bewaard. Hiervoor kunt u bij de dakdekker in Tilburg van All-in Dakonderhoud B.V. terecht. We hebben jarenlange ervaring met een dak renoveren. Onze kennis en kunde zetten we met plezier voor u in!

Platte daken renoveren

Na een jaar of twintig heeft in de regel dakbedekking van platte daken haar beste tijd gehad. Lekkage zal dan vaker optreden, waardoor u regelmatig onderhoud moet laten uitvoeren. Als dit wel erg vaak het geval is, is het misschien verstandig om de dakbedekking te laten vervangen. Deze vorm van dakrenovatie voeren onze mannen graag voor u uit. Heeft u een andere klus waarvoor renovatie vereist is? Neem dan vooral contact met ons op. We kunnen u ongetwijfeld van dienst zijn!

Hellend dak herstellen

Is de nokvorst ernstig beschadigd en moet er een nieuwe worden geplaatst? Wilt u uw dakpannen laten vervangen? Ook een hellend dak renoveren behoort tot ons dienstenpakket. Als u ons inschakelt, komen we eerst bij u langs om de situatie te bekijken. Vervolgens stellen we een plan van aanpak op en gaan we voor u aan de slag. Uw dak ligt er daarna weer bij als nieuw! In Tilburg en omgeving zijn we u vlug en vakkundig van dienst met dakrenovatie.