Dakrenovatie Tilburg

Wilt u nieuwe dakbedekking laten plaatsen, uw dak laten inspecteren of deze renoveren? De dakdekkers van All-in Dakonderhoud B.V. zijn er voor al uw dakrenovatieklussen in en rond Tilburg. U kunt direct contact met ons opnemen via 073 - 204 58 25 of een offerte aanvragen via het contactformulier .

Functie dakrenovatie Tilburg

Een dak heeft veel invloed op de waarde van uw woning en uw energieverbruik, en bepaalt ook nog eens hoe uw woning eruit ziet. Met onze Nederlandse weersomstandigheden wordt een dak al snel onderworpen aan slijtage door wind, regen, sneeuw of vorst. Hierdoor kunnen er al snel scheurtjes of blaasjes ontstaan in de dakbedekking. Het kan ook leiden tot grotere beschadigingen, zoals lekkage of aantasting van de dakconstructie.

Dakrenovatie is niet hetzelfde als dakreparatie. Bij dakrenovatie wordt er altijd iets vernieuwd aan het dak. Met dakrenovatie kan het dak bijvoorbeeld energiebesparender of waterafstotend gemaakt worden. Soms is renovatie niet per se nodig en volstaat een reparatie. Maar dakrenovatie kan verstandig zijn als uw dak al een tijdje meegaat en u vaak tegen dezelfde problemen aanloopt.

Dakinspectie Tilburg

Een kleine beschadiging kan op lange termijn leiden tot een grote beschadiging, wat veel onkosten met zich mee kan brengen. Door uw dak op tijd te laten renoveren, kunt u dit soort situaties en onkosten voorkomen. Wacht dus niet te lang bij het opmerken van dit soort beschadigingen, maar trek zo snel mogelijk bij een professionele dakdekker aan de bel.

Mocht u twijfelen aan de staat van uw dak, brengt All-in Dakonderhoud B.V. deze graag in kaart met een professionele dakinspectie. Het is slim om dit eens in de paar jaar te laten doen. Het hele dak wordt dan onderzocht; er wordt bijvoorbeeld gekeken naar lekkagerisicio’s en beschadigingen in de dakbedekking.

Kosten dakrenovatie Tilburg

De kosten van dakrenovatie variëren, afhankelijk van het soort beschadigingen, de dakgrootte en het type dakbedekking. Dakpannen zijn bijvoorbeeld veel duurder in de aanschaf dan bitumen, en renovatie van een schuin dak is veel meer werk dan renovatie van een plat dak. Het kost gemiddeld zo’n 1500 euro om een plat dak te renoveren. Bij een schuin dak ligt dat bedrag rond de 5000 euro.

Waar rekening mee houden bij dakrenovatie

Er zijn een paar dingen om rekening mee te houden, als u uw dak wilt laten renoveren. Het kan bijvoorbeeld verstandig zijn het met andere dakwerkzaamheden te combineren. Denk hierbij aan het laten reinigen van uw dak, het vervangen van zinkwerk of het plaatsen van Dakisolatie.

Daarnaast kunt u erop letten dat er geen warmteverlies ontstaat door ongewenste luchtstromen. Laat u verzekeren van een goede luchtdichtheid van het dak. Ook de eventuele aanwezigheid van asbest in het dak is iets om rekening mee te houden. Als er asbest aanwezig is, is het verstandig om de hele dakbedekking te laten vervangen. Tot slot is het soms, zeker bij zwaardere ingrepen, handig om niet alleen een dakdekker maar ook een architect in te schakelen. U kunt dit altijd even met uw dakdekker overleggen.

Contact met All-in Dakonderhoud B.V. voor dakinspectie of dakrenovatie

Bij All-in Dakonderhoud B.V. bieden we snelle service met professionele resultaten, voor een goede prijs. Onze dakdekkers informeren u graag over de beste oplossing voor uw dak. Hierbij kunnen we eventueel ook gelijk met u meedenken over andere dakwerkzaamheden.

Bent u op zoek naar een dakdekker die u kan helpen met het inspecteren of renoveren van uw dak? In Tilburg kunt u bij de dakdekkers van All-in Dakonderhoud B.V. terecht voor iedere klus. Schakel zo snel mogelijk een vakman in door het contactformulier in te vullen, of te bellen naar 073 - 204 58 25.