Dakisolatie in Tilburg

De voordelen van dakisolatie zijn legio. Hieronder kunt u alle informatie vinden over dakisolatie, zoals de kosten, eventuele subsidie en verschillende soorten dakisolatie. dakisolatie in Tilburg laat u uitvoeren door een ervaren dakdekker in Tilburg. Onze dakdekker helpt u graag. Hij praat u bij over alles wat u moet weten over de isolatie van uw dak, over de specifieke mogelijkheden voor uw dak en wat wij voor u kunnen doen. Wij zijn bereikbaar op 073 - 204 58 25.

dak isoleren

Dakisolatie: de voordelen

Dakisolatie is erg gunstig voor uw portemonnee. De kostenbesparing waar u op uitkomt blijft een inschatting, maar kan zeker oplopen tot €800 op jaarbasis. Hierbij is uitgegaan van een gasprijs van 1 euro/m3. De gasprijs verandert natuurlijk altijd, dus op basis van de huidige gasprijs kunt u zelf nog wat gaan rekenen. Daarnaast heeft dakisolatie nog de volgende voordelen:

  • Het wooncomfort neemt toe.
  • U ontziet het klimaat ermee, aangezien u minder koolstofdioxide uitstoot.
  • Een taxateur zal de waarde van uw woning hoger inschatten.

Dakisolatie: kosten

U kunt uitgaan van kosten tussen de €1000 en €4500 voor het laten aanbrengen van dakisolatie in Tilburg. Wellicht zijn er landelijke of lokale subsidies beschikbaar die een gedeelte van de kosten kunnen dekken. Aan subsidies zijn vaak wel voorwaarden verbonden. Voordat u in aanmerking komt moet u daar dus aan voldoen.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Onze dakdekkers staan voor u klaar. Of u nu dak isolatie op uw platte dak of op uw schuine dak wilt, wij doen het allemaal. U kunt bij ons niet alleen terecht voor het isoleren van het dak, maar ook voor dakonderhoud, dakrenovatie en dakreparaties. Dakisolatie in Tilburg door ons uit laten voeren? Dan kiest u voor kwaliteit, deskundigheid en veiligheid.

Dakisolatie binnenzijde

Dakisolatie kan aan de binnenzijde van uw platte dak aangebracht worden. De dakbedekking moet dan wel verwijderd worden, maar dan kunt u er ook voor kiezen om uw dak te vernieuwen. Wilt u snel en voordelig uw schuine dak isoleren? Kies voor dakisolatie aan de binnenzijde. Dit geeft redelijk goede isolatie en de zolder kan vervolgens netjes afgewerkt worden. Gebruikt u uw zolder louter als opbergruimte, dan kunt u het beste kiezen voor zoldervloerisolatie.

Dakisolatie buitenzijde

Een snelle oplossing voor de isolatie van uw platte dak is dakisolatie aan de buitenzijde. Het is wel minder effectief dan dakisolatie aan de binnenzijde van een plat dak. Ook dakisolatie aan de buitenzijde is geschikt voor uw schuine dak. Het dak kan hiermee enorm goed geïsoleerd worden. Er kan ook isolatiemateriaal onder de dakbedekking worden gespoten. Dit geeft echter minder goede isolatie.

Dakisolatie Tilburg door All-in Dakonderhoud B.V. laten uitvoeren

Wij zijn altijd in de buurt om uw dak te bekijken en met u te overleggen. Wilt u meer weten oven dak isoleren of even om de tafel zitten? Op ons telefoonnummer 073 - 204 58 25 zijn wij altijd bereikbaar. Ook kunt u ons een bericht sturen via ons contactformulier.