Daklekkage Tilburg

Goed onderhoud van uw daken voorkomt veel onnodige problemen. Toch kan het altijd gebeuren dat er onverwacht een probleem met uw dak ontstaat. Daklekkage is één van de meest voorkomende dakproblemen en veroorzaakt veel overlast. Schakel bij daklekkage in Tilburg of omgeving dan ook direct de hulp in van All-in Dakonderhoud B.V.. Onze dakdekkers hebben veel ervaring met het uitvoeren van herstelwerkzaamheden bij daklekkage en kunnen u dan ook altijd snel helpen. Wat kunt u van All-in Dakonderhoud B.V. verwachten bij een lekkage aan het dak:

  • deskundig advies over reparatie of vervanging van de dakbedekking
  • foto’s ter ondersteuning van ons advies
  • een eerlijke offerte op maat, geaccepteerd door  verzekering
  • garantie op alle werkzaamheden
  • eventueel directe reparatie
  • 24 uur bereikbaar in noodsituaties

Daklekkage Tilburg oplossen

Wacht u niet te lang met het laten herstellen van een daklekkage. Hoe langer u het lek laat zitten, des te ingewikkelder wordt het om het gat te herstellen. De kans wordt immers steeds groter dat uw dak gaat rotten of gaat inzakken en dat resulteert niet alleen in meer werk, maar ook in hogere reparatiekosten. Gelukkig kunt u in Tilburg en omgeving altijd rekenen op onze vakkundige dakdekkers.

Als u bij ons bedrijf melding maakt van een daklekkage, sturen wij altijd zo snel mogelijk een ervaren dakspecialist naar u toe die in de meeste gevallen in een oogopslag kan zien met welk probleem u precies te maken heeft. Of het zich nu bij uw dakkapel of serre bevindt en of het nu om een schuin of plat dak gaat: wij herstellen uw daklekkage snel en zorgvuldig. Wij doen waar nodig dakreparaties of als het dak echt in slechte conditie is doen wij een gehele dakrenovatie. Het dak ligt er vervolgens weer bij als nieuw!

Heeft u last van daklekkage of vermoedt u dat uw dak niet geheel bestand is tegen hevige regen? Dan is het belangrijk snel contact op te nemen met All-in Dakonderhoud B.V.. Onze dakdekkers zullen u deskundig adviseren en noodzakelijke werkzaamheden direct uitvoeren. Neem contact op via het nummer 073 - 204 58 12 of via het contactformulier

Voorkomen van lekkage dak

Om daklekkage te voorkomen is de belangrijkste maatregel: Periodieke dakinspectie. Door uw dak regelmatig te laten controleren worden problemen op tijd zichtbaar. U kunt de dakdekker langs laten komen om uw dak te laten inspecteren. De dakdekker kan u dan goed informeren over wat uw als onderhoud aan uw dak kunt laten doen om lekkages aan het dak te voorkomen. Bij controle kan vastgesteld worden of het dak vervangen moet worden of een herstel voldoende is.